fbpx

Wij doen ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij jou af te leveren. In de regel lukt het om een bestelling binnen 1-4 werkdagen bij jou te bezorgen. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten binnen NL bedragen:
€ 4,95 voor bestellingen onder de €75,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 75,- (binnen NL)

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van DHL.

Wil je een product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt dit aangeven op het retourformulier. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product. We zullen het gewenste product naar je opsturen mits deze op voorraad is.

Wij hopen dat je tevreden bent met jouw aankoop. Als dat niet zo is, heb je 14 dagen de tijd om je bestelling terug te sturen naar ons (gerekend vanaf de datum waarop je de bestelling hebt ontvangen). We garanderen dat je een terugbetaling ontvangt mits de items in perfecte conditie zijn.

Hoe retourneer je een bestelling?
1.   Download hier het retourformulier en vul deze compleet in;
2.   Verpak de items in de originele doos of een andere stevige kartonnen doos. Voeg het retourformulier toe aan het pakketje. Doe de doos dicht en tape het stevig vast.
3.   Stuur het pakketje naar:

GIVE A PON
t.a.v. Retouren
Marcelisstraat 86
2586 RZ Den Haag

Let wel: De kosten voor het retourneren van je bestelling nemen wij niet voor onze rekening en we raden je zeker aan om een bewijs van verzending met traceergegevens bij je te houden – als je retourpakketje verloren raakt dan is dit niet onze verantwoordelijkheid.
Terugbetalingen kunnen alleen gemaakt worden via de oorspronkelijke betalingsmethode en zal op je rekening te zien zijn binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending. We zullen je via mail contacteren wanneer we je retour hebben ontvangen en verwerkt.

Wij adviseren onze klanten om binnen 14 dagen de bestelde items te controleren. Controleer de geleverde kwantiteit en kwaliteit van de items. Mocht er iets niet goed zijn met je bestelling, stuur dan een e-mail naar hello@giveapon.nl met een uitleg wat het probleem precies is. Als je het artikel terug dient te sturen, dan voorzien wij jou van een retourlabel. Let wel, de garantie vervalt wanneer een gebrek is ontstaan als gevolg van of voortvloeit uit onvoorzichtigheid doordat jij of iemand anders het product hebben proberen aan te passen of het product hebben gebruikt waar het niet voor gemaakt is.

Als er zich een probleem voordoet met het item stuur ons dan meteen een e-mail via hello@giveapom.com Wij zullen dan met een passende oplossing komen.

1.   Als het mogelijk is het product te maken dan zullen wij het repareren.
2.   Als het niet mogelijk is om het product te repareren, dan zullen wij je van een nieuw item voorzien.
3.   Als het niet mogelijk is om het product te repareren en we hebben het item niet meer voorradig, dan voorzien wij jou van een terugbetaling. 

Bij GIVE A PON kun je veilig betalen met de volgende betaalmethoden:

iDEAL
PAYPAL
CREDITCARD